Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Natten kommer

När mörker infinner
ser stjärnorna klart
bland förvirrade själar
som söker sin själsfränder

När mörker infinner
ser månens ljus
över varje sömnlös natt
bland själar som drömmer







Fri vers av Lindizz
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 21:55



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert...
2007-09-05

  devilsangel
Väl beskrivet om nattens mörker. Vackert!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz