Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnöga


Stjärnöga i blicken
glitteröga då vi möts
i tysta försiktiga
viskningar
i väntande längtan

under huden
blod som hettats
till varma källor
som cirkulerar
kroppen runt

Snart känner jag
din hud mot min
din doft bara din
och hemliga vrån
som du öppnar

bortom kyssar
bortom smek
broar som byggs
mellan två världar
under
denna sinnernas lek.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 928 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-05 22:54



Bookmark and Share


  livsdans
Läste precis din fina dikt som jag bokmärkt....den är väldigt bra...och jag blir väldigt inspirerad av den....den beskriver mina drömmar och jag vet att jag ska kämpa tills jag når dessa! Du skriver så bra och essensiellt!
2009-03-26

  livsdans
Ännu en gång...en så djup och vacker dikt!
2009-01-10

  livsdans
Åhh så fint! Det är det som är meningen med mötet! Tack!
2007-09-07

  Freeman
Jättevackert...med få ord har du fångat så mycket värme och känsla att man ryser...instämmer helt med Stjärnöga!
2007-09-07

  Jörgen Dahlberg
så fin att det ryser i kroppen.

Verkligen skrivet med hjärtat! =)

Go go go girl!=)
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP