Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor och Änglar

Du ser stjärnorna i nattens timmar

som belyser varje själ

ner mot de som ber och drömmer

I mörkrets tysthet där drömmar vandrar

söker du bland alla stjärnor

mot en lugn harmonisk plats

Med ögon som blundar

ligger du vaken i din säng

 du viskar orden

~ Kom värm mig nu~

Änglarna vagga dig i sin famn 

i genom nattens mörker




Fri vers av Lindizz
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz