Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad vers på färden


Äppelbjörk

Plocka från min äppelbjörk,
höstens gula must.
Till vinterns spretiga pinnar,
har jag ingen lust.

Sommarvrå i själen,
tar jag med på färden.
Varvet runt vår varma källa,
tills våren kommit ur sin fälla.




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 13:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Åh så jättefint!!!!
2007-09-12

  Cris
Mycket härligt höstrim..
som jag plockar med mig
in i mörkret!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö