Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan

 

Andas lugn

känner din hand

din mjuka famn

i ensamheten jag lever

av längtan till kärleken

den styrkan i dig

som ger till mig

i varann vi fann




Fri vers av Lindizz
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-10 19:48



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mysigt!
Kärleksfullt.
Applåd!
2007-09-11

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet!
2007-09-10

  Söder
Vackert om att kunna dela styrkan.
2007-09-10

    Kiwi
fin dikt =))
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz