Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogssången



Vindens doft
Smakar av saltet från ditt hår

Dina läppars tillbedjan
vandrandes över min kropp

lämnar spår

När du inviger mig i fullmånens tjänst
tager mig i natten
överlämnar jag mig åt kärleken
och i två blir vi alltet

I öppna hjärtans
fruktbara glans

öppnas ridåer


Där blottas allt

himmelska fröjder
och helvetessåren

Till toner av älskande
vibrerar i natten

älskogssången





Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 390 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-11 14:33



Bookmark and Share


    Regina E
Fint om kärlek utan övertydliga grovheter - vackert språk och läsaren får tolka.
2007-10-03

  aol
så fint du besriver kärleken i din poesi
2007-09-11

  coffe
skön text diggar\"När du inviger mig i fullmånens tjänst
tager mig i natten
överlämnar jag mig åt kärleken
och i två blir vi alltet

I öppna hjärtans
fruktbara glans\"

mäktigt vackert och känslan är stark,känner din själ vibbrera av kärlek..c
2007-09-11

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ljuvlig!
Du är otrolig på känsla och ord!!!
2007-09-11

  Patrick K
så vackert så jag ryser!
2007-09-11

  Peter Matsa
Man blir sugen på
kärlek
2007-09-11

    wilja
mm, jag fick höra häromdan att en person inte gick att nå, för han var \"fullt upptagen med älgskogen\". va! jag höll på att tappa hakan.. freudiansk felhörning.. äh, det var bara en anekdot :) för min del hade det varit mycket mer ok om han inte gick att nå om det hade haft samband med denna ljuva melodi. som gav sköna vibrationer i kroppen. :)
2007-09-11

  Effell
Underbart.
2007-09-11

  Björn Karlsson
Den här tycker jag om

tycker du har många vackra strofer
språket smakar gott
hänger i hop
2007-09-11

  Jack E. Gladh VIP
Befriande skön text. Sensuellt vackert ömsint.
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund