Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta fram gitarren, sätt dig vid pianot och känn musiken pulsera i blodet!


Det gamla pianot

   
Vid minnesbrunnens källa
på mossans mjuka bädd

står ett gammalt piano
rispat av ålder

men med toner
så vackra

Tangenterna
spelar en melodi
från dess hjärtas hemligaste gömma

Du lyfter på hatten din
ler ditt skeva leende

Har jag sagt att jag älskar dig?

Barfota och med lätta steg
dansar
du och jag

en vals
bortom tid och rum

fångade i pianots magi


Jag älskar dig!




Fri vers av isabel louise
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-09-12 13:52



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Du fångar själen i ett instrument och din egen på ett alldeles fantastiskt sätt!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise