Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödligt liv



Jag visste inte att livet stod stilla



det som fångade min rytm

i stunden...


var torkan som blev liv

brände

när vattnet antände

strålstjärneljus


föll mot marken

himlen sprakade

när blixten

knackade på...

 

och allt blev

död





Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 21:06



Bookmark and Share


  Fagra
snygg dikt med eftertänksamhet. kalasbra!
2007-09-13

  Lena Renman
Minsann om det inte sprakar av liv i denna text om liv och död
Lena
2007-09-12

  Söder
Mycket bra diktat!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund