Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
forts. på dödligt liv


jag visste att ödet ville mer än så



Stjärnstråleögon
letar sig ut i natten
skådar ljuset

omsluten av mörker

trevar försiktigt fram
bland hårda ord

hoppfull kärleksfull
med hjärta varmt. . .

omsluten av is
i frostklar glans

när vårsolen kom
inkapslade istappar

brast bröt ut i. . .

kärleksflod

seglade med
i själslig flow. . .

och dansade
på nybränd
mark


historien blev
framtidssången
där allting fanns




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-12 21:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så flödar framtidens flodögon... mörkerstrålande som vore solen ertappad på horisontlinjen... så lyriskt dansar den mot framtiden...ödet vill och kan... ja...
2007-09-15

  * Ammi *
en sån härlig text! applåd
2007-09-12

  DanSan
*************************

Helt enkelt underbart vackert
grafiskt och bildligt, nu blir texten
ännu mera levande!!!

*************************
2007-09-12

  Lena Renman
Så blir det ändå liv och ja, jag gillar särskilt

\"trevar försiktigt fram
bland hårda ord\"

som jag kan känna in, ända in i mig
lena
2007-09-12

  DanSan
************************

Mmmm. . . . helt underbart . . .
gillas, gillas, gillas!!!

Dansar in som en vårvind och
smeker kropp och själ . . .
ANDEtag . . . ljuvliga!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

************************
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund