Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snarktortyr

 

Du snarkade mig vaken
jag bytte ut dig

mot sömn




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 453 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-09-12 23:34



Bookmark and Share


    Maria Malm
Både rolig och kanske sorglig..
2007-09-15

  Söder
Bra!
2007-09-13

  Lena Renman
:-) Du e sååå produktiv du
Lena som ska snarka sig själv vaken nu
2007-09-12

  * Ammi *
opss . ja utan sömn är vi inget ..
snarkande är rent h-e men inget man själv väljer
2007-09-12

  Peter Matsa
:D
2007-09-12

  Patrick K
haha fick mig att le lite ;)
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund