Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Kvinnan

 

Jag är kvinnan
som vandrar i natten
vakar dina andetag

Jag är kvinnan
som läppjar blod
från din sargade hud

Jag är kvinnan
som ifrågasätter ditt mod
och dina vingars skrud

Jag är kvinnan
som dansar liv
håller dina lemmar varma

Jag är kvinnan
som väcker längtan
efter själens trängtan

Jag är kvinnan
som avtäcker såren
och helar tåren
från smärtan

Jag är kvinnan
som inom mig bor
älskar mig samman

Kvinna är jag




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 1079 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-13 21:47



Bookmark and Share


  aol
underbart sann
2008-08-18

    Amoreboy
....vilken kvinna!!!!=))en applåd för ödmjukheten=))
2007-09-18

  Peter Matsa
Den hyllningen är alla kvinnor värda! Härlig rytm!
2007-09-13

  * Ammi *
Tack för fin hyllning!
2007-09-13

  drakbruden VIP
Vilken underbar hyllning! Bokmärkes genast!
2007-09-13

  Ronny Berk
en finstämd och välfunnen hyllning till kvinnan...hon som väcker längtan och värmer lemmar...
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund