Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,^-^


det har tystnat nu.

Det måste varit kärlek den gången vi möttes.
Den är försvunnen nu.

Dina andetag fanns på min kudde den kvällen.
De har försvunnit nu.

Din doft fanns i varje fiber i mina kläder.
Den har tvättats bort nu.

Det fanns ett skratt mellan oss då.
Det har tystnat nu.

Det måste ha varit kärlek den där gången.
Men den är försvunnen nu.




Fri vers av sachie
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 16:16



Bookmark and Share


  MadeleineD
Gillar verkligen, verkligen denna :) Känner så väl igen känslan.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie