Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett älskat födelsedagsbarn, vid läggdags

Jag sänder Dig en tanke
Och en bön att allt är väl
Att livet är Dig nådigt
Till både kropp och själ
Och jag önskar Du får vila
Med trygghet i ditt sinn
Och drömma ljust, med minnen
Från dagen som var Din.




Fri vers av Effell
Läst 528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 21:11



Bookmark and Share


  tjort
Vackert!
Känns klassiskt och stilrent. Som en gammal dikt. Poetiskt
2007-10-03

  "Silver" VIP
Jättefin med naturlig melodi och en varm ton av trygghet.

Just för att det flödar så bra skulle jag ha velat ta bort de två första Och :)

Denna strof måste ha glatt födelsedagsbarnet.
2007-09-21

  Tina-sol
Fin
2007-09-20

  Bubamara - Maria Zakrisson
Tack!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell