Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solröd kärlek

I längtans kärlek sveper dagarna förbi

där ödet vandrar vidare mot okänd mark.

De dagar då vi var vi

fanns kärlek av solrött. 

Idag är en ny dag

där kärlek är förbytt mot solblek 

i längtans kärlek svepte dagarna förbi.




Fri vers av Lindizz
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-23 15:56



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Vackert, så vackert....
2007-09-23

  Carlita
dagarna av längtan sveper förbi, som en varm vind här, tidlöst då det alltid kommer nya dagar. en längtansfylld varmt vacker text som känns inom mig då även jag bär en längtan
2007-09-23

  Lars Granlöf
grumt vackert
som faktiskt lindrar.
2007-09-23

    Issand.
vackert!!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz