Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekande fingrar

 

Du förtjusar mig
med klingande skratt
när du andas
blåser kärleksvindar

den tidlösa konturen så nära
kind emot kind

fingrars väntan

darrar likt höstlöv i vinden
i väntan på att falla mjukt
och slå rot på din nakna hud

vecklar ut sig
finner sin stig
hämningslöst
på jakt
efter din

fingerfädighets projektil




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-23 17:17



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja, skönhet om närhet och bejakande lust. Applåd
lena
2007-09-24

  Catrin
Underbara sensuella rader... gillas och sparas till höstruskiga dagar.
2007-09-23

  * Ammi *
kan bara applådera ..detta vackra alster
2007-09-23

  aftermath
mycket vackert!
2007-09-23

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hel-mysig! :)
2007-09-23

  issac.a.m
Så vackert...
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund