Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick förbi

Jag gick förbi restaurangen där du och jag träffades
första gången.Dörren stog öppen och där inne
var det vita dukar på borden.
De hade gjort långbord av alla borden
och dukat med fint porslin och stilfullt vikta servetter.
Inget syntes av det dansgolv där du och jag
för första gången kramade varandra.
Allt var så annorlunda.Som om inga kärleksmöten
hade varit möjliga där. Du och jag vet att det var där
vi första gången talade om opera och du sa att du sjöng i kör.
Jag vet att jag tänkte att \"å vad härligt med en person
som tycker om att sjunga precis som jag\". Sen när vi dansade
tyckte jag om parfymen du använde.
Den var spännande och lockade mej att vilja veta mer
om dej.Vem är denna person med så härlig doft...
Det du visat av dej och det jag själv upptäckt hos dej,
blir jag glad över. Du är en hel människa med alla ingredienser
som hör livet till. Du ger mej glädje och skratt, längtan och åtrå.
Hoppas du aldrig försvinner...............




Övriga genrer av mjuk
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 01:22



Bookmark and Share


  anita VIP
Underbar dikt...
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk