Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild av irving Penn


Mina sju dödssynder på poeter.se

 

Mitt högmod
åt sig in i mitt blod
ville mig besegra
med pompa o ståt
att jag var lite mera

Min girighet
växte när jag en
guldstjärna fick
vill nu ha så
många flera

Vällustens attack
byxorna de sprack
när jag en erotikum
av Hallgren tog i akt

Mitt avund
växte sig grönt
när du fick en 
av fem bäst läsvärda 
det var inte skönt

Jag frossar
den ena dikten
efter den andra
fyller ut min
hungriga buk

Vreden lämnar ögarött
när du fick en stjärna 
och inte jag i går
oförskämt så det
förslår

Min lättja
vet inga gränser
i min mjuka fåtölj
sitter och 
lapar vackra
komplimanger

som en söt kattunge
väntar på mera grädde

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 467 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-09-24 10:15



Bookmark and Share


  glittertindra
hihi... det är beroendeframkallande sitta här... :)
2007-10-31

  Lena Renman
:-) Du får nog guldstjärna skaru se för denna här.
Lena
2007-09-24

  edvin medvind
Haha. Jag är nog också skyldig till alla de där dödssynderna. Men det är mänskligt att synda ibland.

bra skrivet, snygg bild också.
2007-09-24

  * Ammi *
ha ha .. mera grädde åt Maria!
2007-09-24

  Catrin
Naket och ärligt bjuder du på dig själv och då kan vi ju inte låta blir att ge mer applåder : ))
2007-09-24

  VITRIOL
Mänskligt härlig och ljuvligt humoristisk skaldat.
2007-09-24

  aftermath
utsökt bikt om överensstämmande med diktarjaget..
2007-09-24

  Peter Matsa
Applåd!

För egot existerar väl inga dödssynder?

Skuggorna från dem
försvinner väl
när man badar i solens ljus?
2007-09-24

    Maria Malm
Haha..visst är det roligt att få komplimanger..stjärnor och läsvärt har jag ingen koll på, det är så roligt att skriva och läsa andras texter, så de betyder inte så mycket för mig.
2007-09-24

  Rachel Roth
uppriktig bekännelse; om begär att bemästra
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund