Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Purpursnäckan

 

Stränder andas

Purpursnäckans segment

 

Färgar himlen röd




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-25 16:42



Bookmark and Share


  * Ammi *
jättefin
2007-09-25

  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2007-09-25

  aftermath
en fin en..
2007-09-25

    Amoreboy
får man kalla det här med.......gulligt skrivet=))
2007-09-25

  Ronny Berk
finstämt; andas vackerheter...
2007-09-25

    Cajsa
Vackert skrivet
2007-09-25

    Oprofessionell
den här är vacker och talande, men jag som läsare får ändå något att tänka på, ett ämne eller vad man ska säga, att filosofera om lite. och det känns bra, att få lite frihet
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund