Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens kyss

 

Jag glömde

att min själs älskade var mig själv

som älskade

 

själarnas kyss

kärleks invigningens mysterium

till mitt eget hjärta

 

tillgivenhetens väg

att höra samman

 

älskade älska

tidernas vackraste

kyss

 

själens vind

kysser min kind

mild blir den min

att älska




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 440 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-25 16:47



Bookmark and Share


  hero40 VIP
En ljuvligt vacker själslig kyss
som görs väldigt levande av Maria!
Applåd!
2007-09-25

  Rachel Roth
initierat låter det, i mysteriet
är svag för denna...(!)
2007-09-25

  Madjori
Ett enda litet ord ger jag dig..... Underbart!!!
2007-09-25

  * Ammi *
så fint ..
2007-09-25

    Maria Malm
Själfullt..vackert
2007-09-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Otroligt vackert!
2007-09-25

  Ronny Berk
så vacker lyrik med mjuknader som vilar i smekors kyssar... njutbart ...
2007-09-25

  Patrick K
vackert och kärleksfullt :)
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund