Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupt, och ensamt

är det värt det,
kan du ens höra mig?

jag är trött, och har känt det ett bra tag nu,
havet av ensamhet

här är jag, det finns i mina händer
och jag ska spara, alla stunder
och visa att ja faktist
bryr mig

kommer du inte tycka att jag är söt,
när jag står högst upp,
tar din hand, och bär upp dig så att du kan se
att så länge du är här, och lever, bryr

omtanke

jag lovar att
jag ska ta dig dit

vi kan dricka, fina drinkar tillsammans
dansa iväg natten

du och jag

för jag vet att det är det du vill




Fri vers av boobcacky
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky