Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

 

 

 

 

När du inviger min själ

med dina duvblå oceaners ljus

kärleksaniaran klingar i bruset av vågspel

berusar med doft av smaragdgrönt hav

doftande cederträ, ros och myrra

sveper in omfamnar

välkomnar

din doft andas jag

till toner av våra samstämda

melodiers stämma befruktar natten

fullständig blir glöden, passionen

i vårt helhets jag




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 430 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-27 14:41



Bookmark and Share


    Maria Malm
En skön helhet!
2007-09-27

  Peter Matsa
värmer, doftar, låter

gillar!
2007-09-27

  hero40 VIP
Lysande poesi med
lysande inledning
\"När du inviger min själ
med dina duvblå oceaners ljus\"
Det är ord som man gärna smakar på!
Applåd!
2007-09-27

  Catrin
Ljuvlig är den kärleken... så även din dikt.
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund