Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individualism

På andra sidan väggen
Finns ett annat universum
Där råder annan ordning än här hemma
På andra sidan väggen
Har min vilja ingen talan
Där häver andra röster upp sin stämma

Och på vår färd i skilda sfärer
Ser vi vaksamt på varandra
Om än leende så artigt och belevat
För på andra sidan väggen
Finns en mark vi ej beträder
Ett land av rum där vår anda aldrig levat




Fri vers av Effell
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-09-30 23:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker detta prov på poesi
2007-10-10

  lodjuret/seglare VIP
härlig text, själv befinner jag mig gärna på andra sidan väggen, i ett universum andra kanske kommer att söka leta sig fram till, men förhoppningsvis dröjer det länge innan de ringer på...
2007-10-10

  tjort
Vackert!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell