Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårt med höst

melankoliskt moment
när sommaren städas undan

svårigheten att ta farväl gör sej påmind
annars är det lätt att blicka framåt

men avskedstagande
ger dystra tankar

var det sista gången
hammocken ställdes undan

jag vill känna värmen på nytt
och gunga vilsamt i det blå




Övriga genrer av jardan
Läst 1733 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-01 12:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Som att gunga sin själ i en hammock\", som det sjöngs en gång...

Själv har jag lyckats försona mig med hösten.

Men fortfarande, i slutet av augusti, kommer den gamla barndomsschlagern susande: \"När man måste ta farväl av en sommar, känner man vemod var gång...\"
2007-11-28

  Hans w-art Westlund VIP
sorgsen.. och den griper tag i mig.. tvingar mig att tänka.. njuta av dagen.. och önska mig en sommar till.. bokmärker den
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan