Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats trumma

 

Hjärtats trumma
blir min sång
sjunger kött på mina ben

roterar

själens flämting

väcker liv inuti

skelettets skallrar
livets lemmar

trummar fram
lockar villebråd

Oooo,hör min källa
livets sav
skänker visheten
i alltings nav




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-01 13:21



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härligt ljud i hjärtats trumma, taktfast och ljuv är livets melodi, underbart vackert!
2007-10-01

  drakbruden VIP
Din inre trumma borde bli en yttre. Helt underbar text!
2007-10-01

  aol
fint flöde slutorden är mästerliga 5 tindrande stjärnor från mej
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund