Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
väck urkvinnan


Para Vida

 

Låt oss minnas
det gamla vilda

Väck Baba Yaga
leta o sök
i skrymslen o vrår

ty natten är kommen
och dagen den ruttnar

kasta alla oäkta plagg
blås liv i det som är sant
låt insikten råda
instinkten knåda
kött på dina ben

träng in med hull o hår
sjung liv i det som är vårt
dansa på glödande järn
kämpa för rätten
för det sanna livet

alla häxor, poeter, trubadurer,
tokstollar, själsfränders vänner
yla i natten

nu är tiden vår

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-01 23:02



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ylar definitivt!
2007-10-04

    ej medlem längre
Jag ylar och applåderar!!:)
2007-10-03

    Maria Malm
Åh..skulle läst den igår kväll!
2007-10-02

  aftermath
vilken härlig avslutning på den fina dikten
jag saluterar \"alla häxor, poeter, trubadurer,
tokstollar, själsfränders vänner
yla i natten

nu är tiden vår\"
2007-10-01

    Amoreboy
tjuvligt...starkt
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund