Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

la loba

 

Vild kvinna, la loba
minns vem du är

ryt, ditt vargtjut
mot månen upp

förvildad och fri
din patos,
lidelsens patetik

dansa dina lemmar
väck liv, väck död
i passionerad trans
på brinnande glöd

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 406 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-02 09:39



Bookmark and Share


  hero40 VIP
Wow!
Vilken kvinna med glöd!
Applåd!
2007-10-04

  * Ammi *
kraft ..Ja!
2007-10-02

  noname_realmind
Ja jag minns... *yyyyllar* ;-)

Härligt skrivet!
2007-10-02

  Stjärnöga
Vild och vacker frihet
skönt beskriven! :)
2007-10-02

    Amoreboy
exellente...muy bien seniora!!!
2007-10-02

  Patrick K
grymt snyggt!
gillar bilden :)
2007-10-02

  Bjarne Nordbö
Läckert värre.
2007-10-02

  Catrin
God livsbejakande frihetskänsla, snyggt!
2007-10-02

  Lena Renman
Härligt, kratfullt befriande! Applåd
Lena
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund