Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemvändandet

 

 Rimfrostiga rutor

frusna känslor

knackar på

slutna tallkottar

ruttnade löv

sönderbitet äpple

 

dagbok fylld med dofter

hetsar blodet

väcker minnen

tröstar mig




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund