Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skiter i om jag inte kan skriva, de enda jag bryr mig om, är att jag älskar dig Ellinor.. Kommer jag alltid att göra... Alltid.


Hon var änglarnas prinsessa

 

 

jag träffade en ängel
änglarnas prinsessa
så skör och vacker
den bästa som finns

hon var allt jag hade drömt om
hon var det bästa jag hade

första gången jag träffade henne
så trodde jag att det var kört
för inte kan en sådan underbar och vacker ängel
vilja ha någon som mig

men hon älskade mig
och jag hade äntligen funnit vägen ut ur mörkret
jag fann meningen med livet

hon var en ängel
och jag visste inte
att änglar endast uppenbarar sig när slutet är nära

hon gav mig total lycka
gjorde mig till den man
jag alltid velat vara

jag fick smaka på det ljuvaste i livet
hennes kärlek

men det fanns en anledning att hon kom till mig
änglarnas prinsessa i egen hög person
hon komma för att kyssa mig adjö
för nu är det dags för mig att dö

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-02 01:52



Bookmark and Share


    Lindizz
Oh vilken fin och mycket stark berörande text, dina sista rader känns smärtsamt ...finner inga ord till denna vackra skrivna text. Mycket bra.
2007-10-07

    Jea
Så starkt Nicklas!
Oj vad de sista orden gör ont!
Men väldigt vackert skrivet!
Mvh Jea
2007-10-02

  anita VIP
En underbar dikt som berör.
2007-10-02

  Stjärnöga
Vad kan jag säga..
mer än att du skriver så
underbart..
men jag lider med dig
i din smärta som tränger
mellan raderna och du berör
mig med dina ord!
Hoppas allt vänder
och du finner lyckan igen!

Underbart vackert
men smärtsamt!

Applåder!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP