Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Not: koggen var ett medeltida handelsfartyg som även syntes till här i Stockholm.)


Skämtan om bloggosfären

En gång i tiden seglade koggar
till och från Stockholm med nyttig last

Numera sitter folk mest och bloggar
och tittar i lådor gjorda av plast

De vill inte segla utibland skären
eller vandra en stund i vår vackra natur

Hellre sitter de hemma och bloggar -
det är detta som skiljer mänskor från djur!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP