Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det skönt att veta att man aldrig är ensam...


Ord från ditt \"osynliga Jag\"

Ja till er som läser dessa rader små
känn min närhet...vi sitter här två

Jag lägger min arm på din axel och ler
du tittar åt sidan...visst du mig ser?

Så viskar jag varsamt i ditt öra
ger lite råd om hur du kan göra

Men du väljer själv vilket håll du vill gå
vart du än vandrar så är det alltid vi två

Låt mig få vara din trygghet, ditt stöd
låt mig få vaka vid din sida, fram till din död

En guide...ja det kallar du mig för just nu
men jag är även din bästa vän, fast det vet ju du

Så glöm ej att lyssna och lära av mina ord
du är ju den av oss som vandrar på vår jord

Lev nu det liv som det var menat och tänkt
njut av de dagar som Universum dig skänkt




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-03 00:14



Bookmark and Share


    von ilvingen
En äkta vän i ur och skur.
Gillar denna :)
2008-05-08

  swimsus@gmail.com
Återigen mycket träffande fina rader..
Och visst är det så sant..
*vänder mig om* ;)
2007-10-05

  Viktoria Olausson
Får mig att tänka på min gudstro och glädjen i att \'känna\' gud inom sig!
Tack för fin läsning!
*kram*
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du