Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnflickan

 

Du kopierar min stjärna
på natthimlens kupol
fäster den kärleksfullt
på min längtans bål

säger det är mitt
längtande jag
som vill fylla mig
med allsköns behag

berättar om flickan
som vilse gick
uti rymdens labyrint
med stjärnfylld blick

med mod i sitt hjärta
och oskyldigt sinne
vandrade hon genom
eoener av val

när nordstjärnan tände
ljuset i henne
väcktes längtan
förbunden med
känslornas behag 

stjärnregnet fällde
sin sista sanskrit
återkomsten
om den gyllene tiden

medvetandet höjdes
när dottern landade
med norra noden
på den nyvigda jorden




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 440 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-10-03 00:36



Bookmark and Share


  hero40 VIP
Mycket snyggt och vackert Maria!
Applåd!
2007-10-04

  * Ammi *
hm.. bilden ser bekant ut, *L*

vacker text, gillar stjärnorna och rymden
2007-10-04

  aol
så vackert
2007-10-03

  Peter Matsa
vacker!
2007-10-03

  issac.a.m
helt underbart
2007-10-03

  drakbruden VIP
Underbar! Strålande!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund