Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angående jönsson och hans spådom

Vi skrek båda två,
det kan du inte neka
vi skrek
tills du började gråta

dina ögon förändrades så fort

Först var de torra
och sen
blev de våta

Vi förstod inte,
vad har vi gjort?

Det gjorde så ont
i ditt känsliga öra

och det bara för att vi skrek

Det var någonting vi fick för oss att göra.




Fri vers av boobcacky
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky