Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla


Svallvåg

Hatet och ilskan,
är de rasande vågorna
De, som höststormen bär

Sliter i stranden
Tuggar sitt grus
Finns det något kvar?

Hoppet vill ro
Ror, med oss alla
Men båten, är snart full

Men handen är en kyss
Ett lakan, i sommarvind
Viskande segel, för Dig




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-03 09:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Å så tjusigt!!!För mig ett självklart bokmärke !!!!
2007-10-05

  Nära
Vilken stark text!
Mycket gripande
2007-10-05

    sunnanvind
Tycker om hela dikten...gillar dina bilder du förmedlar! Bra!
2007-10-03

  * Ammi *
ja finns det något kvar? idag för för mkt hat..och din text får mig att tänka på Noaks ark men du har lastat din med hopp. så fint
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö