Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack, jag kan vara min egen hora


Kvalitétstid
Det var ordet du använde när du skulle hälsa på

Du kom 2 timmar försent

sa att du hade ärenden att fixa
du kunde stanna i 20 minuter
du var du kåt och ville att jag skulle ställa upp som din egna levande barbara

Du rökte en cigg
Gick på toa
sen kom du ut, tittade mig frågande i ögonen med ett leende
(\"är du sugen\")

Jag sa med trött röst medans jag rökte min ciggarett
\"nej, jag gick för 30 minuter sen\"




Fri vers av VildLilja
Läst 938 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-10-04 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt kasst det kan vara...mycket bra skildrat...
2011-05-08

  aol
väl fångat om ett skeende som var tråkigt
2008-08-16

  Ola Rydberg
Du får verkligen till det här
om mänskliga relationer
snyggt
2008-06-17

  Mats Henricson
Deprimerande och lätt depraverad vardagsskildring med tragisk underton....... BRA !!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad