Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Din kärlek kunde mätas




Om Din kärlek kunde mätas
i vattendroppar
skulle inte ens jordens alla hav
kunna rymma dem....

Jag är omsvept av Din kärlek
den fyller varje rum
i mitt hjärta och i mina sinnen

Du har lärt mig
att när kärleken får lysa mina steg
hittar jag alltid hem

När jag använder den kärlek
Du slösar på mig
i varje möte
då växer den




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 504 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-04 10:46



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fantastisk bild och text!!! Tack!
2007-10-05

  anita VIP
Mycket vackert och mycket bra skriven
2007-10-05

    eva m h
Vackra ord och vacker bild!
2007-10-04

  isabel louise
vackert!
2007-10-04

    Maria Malm
Ord man njuter av att läsa..
2007-10-04

  Maria Zena Viklund
underbart vackra ord!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius