Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En underbar höstdag i skogen


Skogen

Skogen är min kyrka

där finner jag

min Gud

Stärnhimlen

 mitt kyrktak 

fåglarnas sång

min orgel

stenarnas gröna mossa

min kyrkbänk

Där under trädens kronor

får min själ ro

där möter jag min Gud.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 18:16



Bookmark and Share


  Annmargreta
Såå fint!
2007-10-04

  poemthing
*andas*

religt snyggt! :D
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström