Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade egentligen inte tänkt skriva den här...men jag kan inte behärska mig! Ingen vacker omskrivning men den är kul i alla fall :)


Omskriven kvällsbön

Gud som haver barnen kär
se till mig som ynklig är
vart jag mig i skjortan vänder
står en lus med vassa tänder
lusen biter, lusen slår
lycklig den som lusen når!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-05 10:20



Bookmark and Share


  Connie
Kul och fenomenalt bra skrivet!
2008-01-28

    SchysstaYngve
dagens bästa dikt, definitivt!
2008-01-28

    Bodil Sandberg
Den var ju skitbra!!!!!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du