Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljökampanj

 

 

Älska mer!

skicka ut hormoner
istället
för freoener

låt endorfiner löpa
värma våra själar

mer sex

mindre växthusgas

så älska mer

hylla jorden!




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-05 11:28



Bookmark and Share


  To
Älska mer, hylla jorden! Abolut! :)
2007-10-09

  Lena Renman
Make Love not War hette det på min tid :-)
lena
2007-10-05

    Amoreboy
ahha...va sex lösningen!!!nice text
2007-10-05

    Maria Malm
Hylla jorden ..absolut!
2007-10-05

  Peter Matsa
ja, den världen vill jag leva i!

samtidigt vill man ju inte bidra till överbefolkningen...
2007-10-05

  aftermath
jag hoppas alla kan skriva under på det
ditt statement
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund