Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus vad du är vacker

 

Jesus vad du är vacker
när du med andefull blick
skickar mig till skyarna

plockar de vackraste
ädelstenarna
att förgylla min hy

regnbågsfärgad
fångar du min
tapperhet

vidgar min horisont
färdas genom minnena

landar på guldkornssand
befäster vidderna
av din sanning

när du klär av mig
purpurmanteln
är jag färdig att älska

himmelen o jorden




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-05 12:59



Bookmark and Share


  issac.a.m
Jesus vad du är vacker..
jesus..du skriver så vackert
2007-10-06

  Bjarne Nordbö
Gott evangelium.
2007-10-05

    ej medlem längre
Skön känsla i texten! Vi måste nog åter och åter igen påminna oss om tron, hoppet, tilliten och kärleken...Trots allt så är den ju ändå det största av allt och jag hoppas att du kommer att få leva i den Länge...
2007-10-05

  Sanningsägaren VIP
Tack:)
2007-10-05

  Peter Matsa
tack :)
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund