Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlinan

 

Din stilla tillbedjan
i tiden vilar

förnöjsamt då
flykten kapitulerar

 

flyger vråken

hem igen

 

månens nod
fäster linan

livets sköra tråd

inombords

 

håller dig kvar
i jordens gravitation

genom resan

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-05 14:28



Bookmark and Share


  hero40 VIP
Härligt vacker poesi!
2007-10-06

  issac.a.m
Du skriver härlig poesi ...
2007-10-06

    Lillemor
Vackert skört
men ändå tryggt
2007-10-06

  Lena Renman
Härligt! Håller mig kvar...
lena
2007-10-05

  * Ammi *
när flykten kapitulerar ..
fint!
2007-10-05

  Inkarasilas
Vackert inspunnet socker.
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund