Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja den här är inte dagsfärsk...tack o lov så har jag andra vänner i dag :) Men så här var det en gång i mitt liv.


Min vän Falcon

Jag ser dig...du står där och väntar på mig...kall...full av glädjebubblor.
Sakta styr jag mina steg mot dig...jag både vill och inte vill...
Tar tag om din hals...den är lite fuktig...
Åh så kall och hård...men det är bara på utsidan...
Det är det du har inom dig jag vill åt!
Öppnar kapsylen...psssss...aaaah...så ja...
Sätter läpparna intill och häller i mig...ljuvligt!
Stora klunkar...snart är det tomt...
Kolsyran gör sig påmind och kommer upp i en stor rap...
Tittar på flaskan...jo en liten slatt kvar...tar den med...
Så ställer jag dig i raden av lik...nu är du precis lika kall, tom och meningslös som resten...som resten av mina gamla vänner...där kan du stå..nu ska jag gå...




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-06 21:39



Bookmark and Share


    Trast
Det är något förförande vällustigt över denna komiska allegori. Mångbottnat.
2008-01-29

  Stjärnregn
Denna oxå suverän.
Inte så speciell förrän just i slutet... där liknelsen blir glasklar och jag måste läsa en gång till med insikten...

Tack!
2007-10-15

  fillatelli
Så sann

Så här är det nog
för oss allra flesta

Växer ifrån
sviken
tar allt för givet

ett fåtal orkar trots
allt vara kvar

Ibland
ombyte förnöjer
2007-10-07

  hero40 VIP
Mycket bra skirvet!
Applåd.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du