Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelska parken

 

Tänk, när vi svävade
över marken
älskade i parken

när kyssen korsade
våra vägar

byggde kärleksbroar
över erotiska floder

du och jag, och vi
sammanbundna

i en kärleksmelodi
som sjöng över jorden

när inget annat fanns
än vi två som stod i brand

ögonblicket som blev
miljontals liv, färdades förbi

dyrkade solen, månen,
stjärnorna och seglade
över sfinx
blev odödliga gäster
i kärlekens tjänst

kärleksGudinnan
log mot oss två
när vi försvann
i ett oskyldigt blå

mot himmelska parken




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 432 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-10-07 23:10



Bookmark and Share


  * Ammi *
en av de fem .. himmelska makter!
fint knåpat!
2007-10-09

  Lasseman VIP
Wow!här kärlekens poesi svävande mot skyarnas park! så vackert såå! jag känner och din text fastnar kvar i själens bibliotek!.. håller med om att du är poet prinsessa! applåder och kramar..
2007-10-09

    snöö
En mycket vacker dikt.
2007-10-09

  Freeman
Du målar fram en helt ny värld med dina magiska ord...älskar din poesi!
2007-10-08

  Catrin
\"När kyssen korsade våra vägar\" en underbar strof, för visst är det väl när förälskelsen lever kan man inte låta bli.. kyssar korsar hela tiden ens väg... härligt!!
2007-10-08

  Fredrik P. VIP
...till den parken
vill jag gärna gå...
störtskön!
2007-10-08

    Maria Malm
Underbart \"brobygge\"
2007-10-08

  issac.a.m
Underbart,som en kärleks melodi...
2007-10-07

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härligt!
tack för påminnelse om hur förälskelse är
har nästan glömt.. *L*
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund