Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tillförsikt

 

 

så vackert lägger
du min livstid
i dina ögon
ser mig med
hoppfullt sinne
säger mitt namn är Afrodite
en kärleksvän

du plockar vackra
pärlor ur orionsbälte
ger dem till mig
när du talar väckes
livet i framtiden
ger hopp till
min tvivlande törst

så skådas bräckligheten
inuti varje vrå av sårbarheten
synas och gjuter nu försiktig grund
med tålamod o tillförsikt
över att få vara naket skör
bildas ny, smidd hud
mitt utanpåverk byggt på
kärleks cement
fjärilsvingar svävar
bortom tankens mörker
bryter nytt ljus
skönjer själens ansikte
och universums rum

 

 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 481 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-10-08 12:47



Bookmark and Share


  issac.a.m
Ännu en vacker dikt att lägga till favoriterna...
2007-10-09

  aftermath
andaktsfullt
mycket tjusigt
2007-10-09

    Amoreboy
vackert!!!
2007-10-09

  ms. r ghazale
vacker, applåd!
2007-10-08

  Peter Matsa
Vacker redan i rubriken...
2007-10-08

  * Ammi *
skirt och vackert!!
2007-10-08

  Freeman
Fullkomligt hänförd över hur vacker denna var!!!

Underbar läsning som föder drömmande vackra bilder...
2007-10-08

  aol
skön poesi med elegans
2007-10-08

  Ronny Berk
på fjärils sköra vingar som bär alla vindars moder... som pärlors glimmer av Afrodites stigningar... så vacker är den poesi som delges...finsaker...ja...
2007-10-08

  hero40 VIP
Vacker poesi med stor känsla
och jag smakar gärna på orden
\"så vackert lägger du min livstid
i dina ögon\" Stor applåd!
2007-10-08

  Gawain
Stor känsla i de här orden, klassisk poesi när den klär sitt namn med verklig innebörd. Väldigt fint!
2007-10-08

  Michaela Dutius
Underbart vacker...sagolik
2007-10-08

  devilsangel
Detta är sann poesi! Beundransvärt!!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund