Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det moderstulna landet

 

Vad har det här landet givit oss
om inte...
en dånande hunger efter oss själva
när makt eliten spelar oss...

rakt in i våra hjärtan

då förmörknas tiden
suger näring
ur det som ska giva oss
livskraften

Gudinna vakna nu

Din tid är kommen
att lösa in din lösen

Moder, femminina blommor
av skönhet

vi behöver dig
utan din närvaro
sprids vi för vinden

hela himlen har inte en
enda fläck

men hela jorden
är besmudlad
varför tilläts vi inte se
din Gudomliga skepnad

är det för sent nu,
att väcka gryningen

vilket språk ska jag tala
för att du ska höra

min tillbedjan




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 21:17



Bookmark and Share


  Tabes
är det för sent nu, att väcka gryningen....
Så vackert.
2007-10-10

  Ronny Berk
om samhälle och individ i symbios eller som motpoler; vilket samhälle vill vi ha... och varför...
2007-10-09

  * Ammi *
ja kvinnlig mjukhet ..
vilken talande bra text!
perfekt!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund