Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neptuns tårar

 

Neptuns tårar
föll från din kind

formade kärlekshav
på mitt nakna bröst

när du lätta ankar
i mitt hjärta
färgade det blå
med himmalayas ögon

ute var det redan höst
härinne brann våren

när du exalterade mig

djupt inne i stora oceanen




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-09 21:52



Bookmark and Share


  Myself
finfint komponerat,härlig rytm i dikten.
2007-10-09

  Agnes
Lyckas utan att bli klyschig alltså... ;o)
2007-10-09

  Agnes
Sällan lyckas någon skriva klassisk svulstig prosa/poesi utan att bli klyschig. Men du gör det! Det är en galant bedrift!
2007-10-09

  Ronny Berk
om känslor som talar om tårar för brinnande vårar... färgad som höstens...
2007-10-09

  Lena K Nilsson VIP
Fint med kärlekshav...
2007-10-09

    Maria Malm
Vackert..med hav och oceaner..
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund