Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldepression

 

Med tveksamhetens leende
sänker du dig ner över horisonten

 

vaknar du imorgon



 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-10 12:12



Bookmark and Share


    Regina E
Så fint med \"tveksamheten\"!
2007-10-11

  Fredrik P. VIP
ja, det får jag verkligen
hoppas...efter kvällens
magiskt vackra solnedgång.
skön text och bild.
2007-10-10

  Noomie
Så fruktansvärt underbar!
2007-10-10

    Amoreboy
så extasikt.....bravo
2007-10-10

  Lena K Nilsson VIP
En fin bild till fina rader...
2007-10-10

  Peter Matsa
härlig kompakt ode till allas vår sol!

snygg bild!
2007-10-10

  VITRIOL
Oj så vackert. Text och bild ihop sammanstrålar i unisont tillbakadragande.
2007-10-10

  Ronny Berk
som sols tveksamheta leende...och med en underbar bild...
2007-10-10

  devilsangel
Vackra rader med lika vacker bild
2007-10-10

    Cajsa
Bra skrivet, fin bild
2007-10-10

    Maria Malm
Fin bild och text.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund