Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två trasiga själar

 

En annan himmel
en annan tid

så talade världen
sin dunkla term
skymd av livets
nattsvarta svål

din väg ur tiden
ingång till livet

så möts vi där
ännu en gång

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 393 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-10-11 22:04



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Tilltalade med ditt univeriella tema på denna fina dikt.
Mycket vacker poesi skriver du!
2007-10-16

  Nina V A
\"så talade världen
sin dunkla term
skymd av livets
nattsvarta svål\"

jag njuter!
2007-10-13

  Jack E. Gladh VIP
Väl genomtänkt i både ordval och form.
En stark stämning. Berör på djupet.
2007-10-12

  Lena Renman
Två trasiga själar som möts vad fint :-) hoppas ömsesidig respekt och kärlek kan uppstå.
Lena
2007-10-11

  Patrick K
öändligt vacker :) perfekt avrundning!
2007-10-11

  Serapis VIP
Ja, mötet blir ju början på vägen ut ur tomheten och längtan bort, som beskrivs ovan.
Jag tror på ömsesidig gemenskap!
2007-10-11

  Ronny Berk
om stödjande möten; berörande poesi...
2007-10-11

  Erik L
Finfint skrivet.
Jag tänkte plocka ut en eller två favoritrader men kom på att jag tyckte om alla. Inte illa!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund