Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör mänskan när gudarne sofva?

Vad gör mänskan

    när gudarne sofva?

Något otyg?

    Det vill jag lofva!

Vad sker så

    under människans slummer?

Mänskan är nog

    en riktig dummer:

Snarkar och knarkar

Fumlar och drumlar -

Sömnen är dock

    en gudars gåfva! 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-10-11 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP