Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens mystiska ros

 

Gömd bland vita rosor
försvunnen själ
vandrar du runt
på gator i New York

snön faller
täcker jorden
vit som snö
är din själ

den vita rosens tagg
färgar marken röd
själens längtan
som berör
och

du faller




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 486 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-10-11 22:24



Bookmark and Share


  * Ammi *
mkt mkt vackert!
2007-10-13

  Nina V A
I allt detta vita lyfter det röda, berör och tydliggör gränserna, mycket väl summerat!
2007-10-13

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj oj oj så bra du är!!!!!
2007-10-13

  Simmerskan
jag är nog urusel på att ge kritik. Gillar verkligen din dikt, jag gillar balansen i den.

\"Gömd bland vita rosor
försvunnen själ\"

Det är bara så vackert.

Definitivt en applåd!
2007-10-12

  aol
så vackert blir rörd 5 stjärnor maria
2007-10-12

  Peter Matsa
mycket vacker o tänkvärd!
2007-10-12

  VITRIOL
Vackert... Faller med dina ord.
2007-10-12

    Amoreboy
fint...applåd
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund