Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo det kan man tycka..

 

Så var det bonden från Fageräng

bad pigan krypa ner i hans säng

men som hon sa

att isåfall ska man ha

bra mycket mer i månadspeng




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 393 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-12 14:42



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
haha..
Underbara limericks..
2007-10-16

  © anakreon VIP
Hon bad men bonden prostituerade!
Carl-Erik
2007-10-15

    Maria Malm
Hahaha..klart hon skulle ha det!
2007-10-13

  devilsangel
Hahahaaaaaaaa!! Klart, pengar för mödan!!
2007-10-12

  Madjori
Stråååålande! Redig tös med skinn på näsan och som vet sitt värde.. :-)
2007-10-12

  aol
ska det smaka får det kösta hahahaha gapflabbar
2007-10-12

  Krissie
hahahaha...

Go girl!!
2007-10-12

  Markattan
Japp, rätt ska vara rätt ;o)
2007-10-12

    Issand.
tssha!!
snyggt
2007-10-12

  Patrick K
haha fantastisk som vanligt :)
förstår inte vart du får allt ifrån!!!
2007-10-12

  Catrin
He he riktigt äckligt snuskbra!!!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg